PSIHOportal - mala škola psihologije - Lekcija 19. EMOCIONALNA INTELIGENCIJA U POSLU

psihoportal Psiholog mr.sc. Darko Sambol upoznat će Vas kako koristiti emocionalnu inteligenciju na poslu.

Opširnije...

PSIHOportal - mala škola psihologije - Lekcija 18. PARANOJA

psihoportalOD OPREZA DO SUMNJE; OD SUMNJE DO PARANOJE .Gdje je granica između paranoje (sumanutih ideja proganjanja) i normalne sumnjičavosti? - Kako prepoznati paranoidnu osobu ? Za PSIHOportal pripremila Gordana Bertovič mr. spec kliničke psihologije i psihoterapeutkinja.

Opširnije...

PSIHOportal - mala škola psihologije - LEKCIJA 17. Što je NLP?

psihoportal NLPKolega psiholog mr.sc. Darko Sambol, posjetiteljima PSIHOportala predstavlja NLP koji se uspješno koristi u leadershipu, businessu, obrazovanju, savjetovanju i drugim područjima u kojima postoji interes za razvojem osobnih potencijala i postizanjem izvrsnosti.

Opširnije...

PSIHOportal - mala škola psihologije - LEKCIJA 16. Što je mobbing?

psihoportal mobingMOBBING je izraz za zlostavljanje na radnom mjestu.Više o mobbingu saznajte od psihologinje Gordane Bertović, mr. spec. kliničke psihologije i psihoterapeutkinje.

Opširnije...

PSIHOportal - mala škola psihologije - LEKCIJA 15. Kako se provodi terapija igrom u radu s djecom?

psihoportal terapija igromU novoj lekciji br. 15. male škole psihologije PSIHOportala, psihologinja Tatjana Gjurković pojašnjava kako se provodi terapija igrom u radu s djecom.

Opširnije...

PSIHOPORTAL - mala škola psihologije - LEKCIJA 14. Što je INSOMNIA ( NESANICA)?

psihoportal insomniaPsihologinja Gordana Bertović, mr. spec. kliničke psihologije i psihoterapeut otkriva za posjetitelje PSIHOportala što je  NESANICA?

Opširnije...

PSIHOPORTAL - mala škola psihologije - LEKCIJA 13. Što je TRANSAKCIJSKA ANALIZA?

psihoportal transakcijska analizaTranskacijska analiza (TA) je teorija ličnosti i interpersonalne komunikacije. Za PSIHOportal pirpemile Tatjana Gjurković i Jelena Vrsaljko.

Opširnije...

PSIHOPORTAL - mala škola psihologije - LEKCIJA 12. Kako psiholog pomaže onkološkom bolesniku?

psihoportal sve za njuPsihologinja Ljiljana Vukota  - Suočavanje s teškom bolešću koja može imati smrtni ishod težak je životni zadatak i za osobu sa snažnim kapacitetima za suočavanje sa stesom i razvijenim učinkovitim strategijama suočavanja što nažalost mnogi nemaju.

Opširnije...

Dodatne informacije