Ramiro Leadership NLP Academy, upisi u novu generaciju do 25. rujna!

Share

Postanite međunarodno certificirani NLP Leadership Practitioner i naučite kako svojim djelovanjem ostvariti snažan utjecaj i potaknuti pozitivne promjene u svojoj okolini! .

 

 

 

Bezbroj je tekstova i knjiga napisano na temu liderstva. Pitanjima tko postaje vođom i kakve vođe nam trebaju, bavili su se svi veliki filozofi, kao i znanstvenici iz različitih područja, pa tako i psihologije. Liderstvo je dio i mnogih svakodnevnih rasprava, bilo da razgovaramo o politici i društvu, timu i organizaciji u kojoj radimo, ili o vlastitoj obitelji. Svi smo jako svjesni da su nam vođe potrebne ne samo kako bismo napredovali, već često i kako bismo opstali.

Istovremeno, ponekad se čini da psiholozi, kao i druge kolege iz pomagačkih profesija, nerijetko izbjegavaju preuzeti poziciju lidera te radije ostaju u sigurnoj zoni, držeći se vlastite struke. Također, kada govorimo o radu s drugima, dugi niz godina vodeću ulogu u edukaciji i razvoju liderskih vještina često imaju stručnjaci iz raznih drugih područja.

S druge strane, ako uđemo u suštinu onog što znači biti lider i preuzeti vodstvo, onda dolazimo do tri ključna pojma - doprinos, ljudi, utjecaj - što je u najvećoj mjeri povezano s psihologijom kao znanošću i disciplinom.

Zato mi u Ramiru vjerujemo da je odgovornost nas psihologa, kao i kolega iz srodnih struka, potaknuti i voditi druge kroz razvoj liderskih vještina, neovisno o tome gdje radimo i na kojoj smo poziciji. Jednako tako čvrsto vjerujemo da je dio naše profesionalne uloge biti vođom, formalno ili neformalno, te ostvariti pozitivan utjecaj. Ukoliko i Vi osjećate isto te želite kod sebe razvijati liderske vještine, temeljene na najsuvremenijim znanjima iz psihologije i NLP-a, pridružite nam se na 6. generaciji Ramiro Leadership NLP Academy.

Više o programu i kako se prijaviti pronađite ovdje. Nova generacija s radom počinje 28. rujna 2018. 

 

 

Share

Dodatne informacije