Intervju - prof.dr.sc. Ivan Ðikić

 Za psihologijski portal, prof. dr. sc. Ivan Ðikić hrvatski znanstvenik, dobitnik istaknutih svjetskih priznanja za svoj znanstveni rad na području otkrića u istražživanju raka, govori o nasilju među mladima, projektu unutar "Civitasa", mladim znanstvenicima, te zaključuje: "... uloga psihologa još uvijek nije na adekvatan način prepoznata i uključena u pomoć oboljelima od tumora u Hrvatskoj.".

Opširnije...

Dr. sc. Irena Miljković Krečar - poslovna psihologija

psihoportal irema miljković krečarO važnost psihologije u poslovnom okruženju, za PSIHOportal govori dr. sc. Irena Miljković Krečar, nastavnica poslovne i organizacijske psihologije, te predstojnica Katedre psihologije i komunikacija na Veleučilištu VERN'.

Opširnije...

Ljiljana Vukota - Voditeljica Centra za psihološku pomoć Udruge "SVE za NJU"

psihoportal ljiljana vukotaUdruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja „SVE za NJU.

Opširnije...

Školski neuspjeh i ovisničko ponašanje - dr.sc. Mladen Mavar

Donosimo razgovor s dr. sc. Mladenom  Mavarom, spec. kliničke psihologije povodom objavljivanja knjige "Školski neuspjeh i ovisničko ponašanje".

Opširnije...

Razotkrivamo psihologe "privatnike"

Pred Vama se nalazi prilog -  intervju s kolegicama psihologicama Gordanom Bertović, Tanjom Puretom, Andreom Čvrljak i kolegom Ljubom Kačićem,. psiholozima „privatnicima“ koji govore o svojim iskustvima i problemimi s kojima se susreću.

Opširnije...

Sanja Radica – psihologija starenja

Psihoportal donosi razgovor s kolegicom psihologicom Sanjom Radicom, profesoricom psihologije na temu psihologija starenja.

Opširnije...

Dodatne informacije