TAURA - Trening savjetodavnih vještina

TAURA Trening savjetodavnih vještina namijenjen je stručnjacima odgojno-obrazovnih i pomagačkih struka koji u svom radu provode individualno savjetovanje.

Opširnije...

Ciklus predavanja

psihoportalCiklus radionica Zajedno: razvijanje vještina roditelja djece s poremećajima hranjenja - Radionice se provode uz podršku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i besplatne su za korisnike.

Opširnije...

Neurofeedback info webinar

PSIHOportalOd kada je otkrivena učinkovitost neurofeedbacka kod epilepsije prije 30 godina, postao je neizostavni dio rada s klijentima za terapeute diljem svijeta. Ako ste i sami zainteresirani upoznati se osnovnim principima metode i zahtjevima integriranja metode u postojeći rad i praksu, Pridružite nam se na online predavanju u subotu, 1. kolovoza 2020., u 10 sati. Ovo interaktivno predavanje u trajanju od 90 minuta održati će se putem Zoom-a.

Opširnije...

Resocijalizacija ovisnika o drogama - sažeci predavanja

PSIHOportalU organizaciji CZSS Zagreb, Podružnica Obiteljski centar povodom Međunarodnog dana borbe protiv ovisnosti dana 18. studenog 2015 održano je stručno predavanje i prezentirana evaluacija projekta. Sažetke predavanja donosimo u nastavku.

Opširnije...

RIJEKA PSIHOLOGIJE 2017.

PSIHOportalStiže nam Rijeka psihologije! Ponovno nam donosi pregršt zbivanja u gradu Rijeci i okolici. Pridružite nam se od 20. do 26. veljače i upoznajte psihologiju!

Opširnije...

Škola za razvedene roditelje - besplatno

psihoportalU Dječjem dmou „Tić“ u RIjeci,  započinje novi ciklus „Škole za razvedene roditelje“ - programa besplatne psihološke podrške razvedenim roditeljima..

Opširnije...

Dodatne informacije