RIJEKA PSIHOLOGIJE 2017.

Share

PSIHOportalStiže nam Rijeka psihologije! Ponovno nam donosi pregršt zbivanja u gradu Rijeci i okolici. Pridružite nam se od 20. do 26. veljače i upoznajte psihologiju!

Rijeka psihologije ove godine ponovno teče, i to snažnije nego ikada!  U najbogatijem programu do sada sa čak sedamdeset i četiri aktivnosti koje su pripremili naši psiholozi, saznajte nešto više o roditeljstvu i odgoju djeteta, osjećajima, međuljudskim odnosima, rukovođenju, motivaciji, traženju posla, zdravlju, stresu, mindfulnessu, komunikaciji i brojnim drugim temama. Zaplovite s nama morem osjećaja, saznajte kako nam životinje mogu pomoći da budemo zdravi, otkrijte kako misliti srcem, je li vrijeme iluzija, zašto je ljubav važna i kako pobijediti stres. Neka vam tih sedam dana bude tjedan za pamćenje: tjedan novih spoznaja, istraživanja, promišljanja i druženja.

U bogatom programu pronađite ono što Vam najviše odgovara, povedite prijatelja, partnera, dijete, roditelje, ili čak šefa - imamo zanimljive sadržaje za svih! Posjetite besplatna predavanja, radionice, tribine, okrugle stolove i druge aktivnosti Rijeke psihologije, te se uključite u humanitarnu akciju koja će se održavati svakim danom na Korzu i u Zapadnom trgovačkom centru. Više detalja o samoj manifestaciji možete pronaći na www.rijekapsihologije.org.

Posjetite nas, provjerite jesmo li (i) ove godine ispunili vaša očekivanja i pomognite nam da Rijeka psihologije ponovno poplavi naš grad!

 

 

Share

Dodatne informacije