CheckPoint Zagreb – Centar za zdravlje i edukaciju mladih

Share

Check Point Zagreb je centar za zdravlje i edukaciju mladih, centar za dobrovoljno, anonimno, povjerljivo i besplatno testiranje na HIV i hepatitis C brzim testovima na slinu koji omogućuju rezultat već za 20 minuta.

 

Centar djeluje u potpunosti u sklopu udruge HUHIV, izvan formalnih zdravstvenih institucija, u potpunosti prijateljski i usmjeren na društvenu zajednicu.

 

Za dolazak u Check Point centar nije potrebna prethodna najava dolaska, sve usluge pružamo po sistemu slobodnog dolaska u radno vrijeme pružanja usluga savjetovanja i testiranja. Naše usluge usmjerene su na podršku u prijateljskom i neosuđujućem okruženju s ciljem pomoći u prepoznavanju rizika od HIV-a, hepatitisa i drugih spolno prenosivih infekcija.

 

Naš cilj je pružiti kvalitetnu i inovativnu uslugu testiranja i savjetovanja svima, bez obzira na spolnu orijentaciju, rodni identitet ili financijski status. Na raspolaganju su vam naši iskusni i kvalificirani stručnjaci i partneri iz Hrvatskog crvenog križa i Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” koji će vam pružiti usluge savjetovanja, testiranja na HIV i/ili hepatitis C, informacije i edukaciju o zdravlju, načine smanjenja rizika i preporuke. Osiguravamo i kvalitetnu povezanost s institucionalnim sustavom dodatne podrške, brige i liječenja.

 

Sve usluge su besplatne.

 

Upoznajte se s procesom pružanja usluga testiranja i savjetovanja OVDJE

 

izvor: huhiv.hr

 

Share

Dodatne informacije